Wie ben ik

Ik ben Marieke Jansen,   psychomotorisch therapeut en integratief kindertherapeut.  Ik ben begonnen als psychomotorisch therapeut. Mijn hele loopbaan heb ik met kinderen gewerkt.  In een revalidatiecentrum, later in een astmacentrum, beide op de kinderafdeling. De afgelopen 13 jaar ben ik werkzaam geweest als psychomotorisch therapeut bij Stichting Reik; een behandelcentrum voor moeilijk opvoedbare jongeren en kinderen met een licht verstandelijke beperking. Het werken met kinderen en hun ouders is het mooiste wat er is!

Om kinderen nog efficiënter te kunnen helpen en nog beter aan te kunnen sluiten bij wat dit specifieke kind nodig heeft,  heb ik de Master Integratieve Kindertherapie gevolgd aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam en deze in juni 2020 afgerond. Met veel plezier werk ik in mijn praktijk.

Naast mijn werkzaamheden ben ik getrouwd en heb 3 fantastische kinderen.